معرفی استادکار اجرا اسکلت بتنی،در مقاوم سازی سازه های بتنی یکی از حساس ترین مراحل و پروسه ی اجرایی آرماتوربندی می باشد به این صورت که اگر یکی از اصول و قوانین در اجرای آن نقض گردد تحمل سازه در نیروهای کششی و فشاری و برشی از مقداری که محاسبه شده است, کمتر خواهد بود.اسکلت بتنی به سازه ای گفته می شود که برای ساختن آن از بتن و یا بتن آرمه که شامل شن و ماسه و سیمان و پولاد ( که به صورت میلگرد ساده و یا آجردار است ) استفاده می کنند. در صورت استفاده از بتن آرمه در قسمت های مختلف مانند ستون ها و پی و شاه تیرهای یک ساختمان, به آن ساختمان, اسکلت بتنی می گویند.
اجرای اسکلت بتنی دارای برخی مزایایی است به این صورت که مقاومت سازه و ساختمان را در مقابل آتش و آتش سوزی بسیار زیاد می کند. اجرای اسکلت بتنی در مقایسه با سایر سازه های فلزی نیاز به مهارت و نظارت و تخصص و کنترل کمتری دارد. اجرای اسکلت بتنی برای کارفرمایانی که تمایل پرداخت هزینه ی پروژه را به صورت خرد تر و در طول روند پیشرفت پروژه را دارند, مناسب ترین گزینه می باشد.
اسکلت ساختمان، یکی از اجزای اصلی ساختمانسازی است؛ در اصل، اسکلتبندی پایه و اساس یک ساختمان را تشکیل میدهد. اسکلتهای بتنی یا سازههای بتنی در بسیاری از ساختمانها مورد استفاده قرار میگیرند. از سازههای بتنی میتوان در پلهها، ستون، فونداسیون و بسیاری از مکانهای دیگر استفاده کرد. برای ساخت یک سازه بتنی از بتون آرمه (سیمان، شن، ماسه و پولاد به صورت میلگرد ساده و میلگرد آجدار) استفاده میشود. اسکلتهای بتنی در عین اینکه مزایای زیادی دارند، دارای معایبی هم هستند. در این مقاله میخواهیم در مورد مزایا و معایب سازههای بتنی صحبت کنیم. تا انتهای این مقاله همراه ما بمانید..
معرفی استادکار اجرا اسکلت بتنی