استاد سنگ کاری و معرفی شغل سنگ کاری

استاد سنگ کاری و معرفی شغل سنگ کاری

اگر به کارهای عملی علاقه داشته و به جزئیات توجه زیادی دارید، این شغل می تواند برای شما مناسب باشد.سنگ کار از مهارت خود در ایجاد نقش روی سنگ ها و یا سنگ کاری در پروژه های ساخت و ساز استفاده می کند. سنگ کاری در پروژه های

ساختمانی شامل کارهای مختلفی می شود. زدن نمای بیرونی ساختمان ها، پله های ساختمان و سنگ کاری بخش هایی از داخل ساختمان ها مانند کف و دیوار و … نمونه ای از این کارها می باشد.

سنگ کار می توانید در پروژه های مختلف کار کند از جمله :

تعمیر ساختمان های قدیمی و بناهای تاریخی

کنده کاری یا تعمیر مجسمه های سنگی و یا ساخت سنگ های یادبود

انجام کلیه سنگ کاری ها لازم در پروژه های ساخت و ساز

در این کار با اعداد زیاد سر و کار دارید و باید مطابق با طرح های معماری کار کنید. همچنین باید از توانایی بدنی خوبی برخوردار بوده و از کار در ارتفاع نترسید. برای ورود به این شغل باید یا نزد یک استادکار مدتی شاگردی کنید و یا دوره های آموزشی و

کارآموزی لازم را بگذرانید.

سنگ کار معمولا بعد از بستن قرارداد با مشتری، به صورت تمام وقت کار می کند. ممکن است او همیشه مشتری نداشته باشد و بین قراردادهای خود مدتی بیکار باشد.

محل کار سنگ کار معمولا در محل پروژه و محیط باز می باشد. بنابراین باید بتواند در شرایط مختلف آب و هوایی کار کند.

در ادامه برای آشنایی بیشتر با شغل سنگ کاری اطلاعات کاملی در زمینه وظایف، مهارت و دانش مورد نیاز، تحصیلات لازم و نحوه ورود به شغل، فرصت های شغلی و بازار کار و میزان درآمد سنگ کار ارائه می شود.

وظایف سنگ کار

بررسی طرح های مورد نظر مشتری

تهیه سنگ های مناسب یا توجه به نظر مشتری و نوع کاربرد آنها

شکستن سنگ ها در اندازه های معین

تهیه ملات یا دوغاب لازم برای نصب سنگ ها

نصب سنگ ها مطابق طرح

پاک کردن ملات اضافی از سطح سنگ ها

مهارت و دانش مورد نیاز

توانایی عمل مطابق با طرح ها و نقشه های معماری

داشتن دقت زیاد و توجه به جزئیات

آشنایی با ریاضیات برای انجام درست اندازه گیری ها

مهارت عملی خوب در بکارگیری ابزار

خلاقیت و ذوق هنری در کار به خصوص در کارهای تزئینی

آگاهی از مسایل ایمنی و بهداشتی

توانایی کار فردی و تیمی

توانایی خوب جسمانی

نحوه ورود به شغل سنگ کاری

برای یادگیری این شغل می توانید به صورت تجربی نزد یک استادکار آموزش ببینید.

برای آموزش رسمی این شغل پس از گذراندن سال اول دبیرستان می توانید وارد رشته سنگ کاری شاخه کار و دانش شوید. همچنین دوره های آزاد آموزش سنگ کاری در سازمان فنی و حرفه ای برگزار می شود.

فرصت شغلی و بازارکار سنگ کاریسنگ کار – مسیر ایرانی

شما می توانید در شرکت های حوزه های ساخت و ساز، بازسازی بناهای تاریخی و … استخدام شوید و یا با آنها به صورت قراردادی کار کنید. با کسب تجربه زیاد به عنوان سرپرست و ناظر مشغول به کار خواهید شد.

اگر سنگ کاری از تجربه و مهارت خوبی داشته و کار با کیفیت و مطابق با نیاز مشتری ارائه دهد، فرصت های شغلی خوبی نیز خواهد داشت و مشتریان زیادی جذب خواهد کرد.

وضعیت استخدام این شغل در برخی کشورهای جهان به شرح زیر است :

آمریکا – پیش بینی ها نشان می دهد میزان استخدام این شغل بین سال های ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۰، رشد۳۶ درصدی خواهد داشت. در حالی که متوسط این رشد برای همه مشاغل ۱۴ درصد می باشد.

استرالیا – در ۵ سال قبل میزان استخدام این شغل ۶ درصد رشد (۱۰.۲ درصد متوسط مشاغل) داشته و در آینده رشد خوبی برای آن پیش بینی شده است.

میزان درآمد سنگ کار

درآمد سنگ کارها با توجه به میزان قرارداد و مشتری که دارند ، متفاوت است. تعداد مشتری هر سنگ کار هم به میزان مهارت، تجربه، کیفیت کار، مسئولیت پذیری و مشتری مداری او ارتباط دارد.

درآمد سنگ کار در برخی از کشورهای جهان عبارتند از :

آمریکا – متوسط درآمد سالانه این شغل ۳۷.۱۸۰ دلار (برای همه مشاغل ۳۳.۸۴۰ دلار) در سال ۲۰۱۰ و مطابق با آخرین آمارها در سال ۲۰۱۳، ۳۷,۴۰۰ دلار بوده است.

استرالیا – متوسط درآمد سالانه این شغل ۴۶.۰۰۰ دلار (قبل از کسر مالیات) می باشد.

انگلستان – متوسط درآمد سالانه این شغل برای افراد تازه کار بین ۲۳.۰۰۰ تا ۲۷.۰۰۰ دلار و برای افراد باتجربه بین ۳۰.۰۰۰ تا ۵۰.۰۰۰ دلار می باشد.

شخصیت های مناسب این شغل

در یک انتخاب شغل صحیح و درست، عوامل مختلفی از جمله ویژگی های شخصیتی، ارزش ها، علایق، مهارت ها، شرایط خانوادگی، شرایط جامعه و … برای هر فرد باید در نظر گرفته شوند. یکی از مهم ترین این عوامل ویژگی های شخصیتی می باشد.

شناخت درست شخصیت هر فرد فرآیندی پیچیده و محتاج به تخصص و زمان کافی است. البته هر فردی ویژگی های منحصربه فرد خود را دارد، حتی افرادی که به نوعی تیپ شخصیتی مشابه دارند، باز هم در برخی موارد با یکدیگر متفاوت هستند.

به طور کلی همیشه افراد موفقی از تیپ های شخصیتی مختلف در تمام مشاغل هستند و نمی توان دقیقا اعلام کرد که فقط تیپ های شخصیتی خاصی هستند که در این شغل موفق می شوند. اما طی تحقیقاتی که صورت گرفته تیپ های شخصیتی ای که

برای این شغل معرفی می شوند، عموما این کار را بیشتر پسندیده و رضایت شغلی بیشتری در آن داشته اند.

نظر

  • هنوز نظری ندارید.
  • افزودن دیدگاه