بهترین استادکار دکوراسیون داخلی مدرن

بهترین استادکار دکوراسیون داخلی مدرن ،دوست دارید یک طراح دکوراسیون داخلی شوید؟

به رنگ‌ها علاقه‌مند هستید و با دیدنشان دچار شور و هیجان می‌گردید؟  در طراحی مهارت دارید؟

دوست دارید همه چیز را بیارایید و خلاق باشید؟ به‌ دنبال تغییر در چیدمان منزل و.. هستید؟

بازدید از وبسایت‌های مشهور جهان در زمینه‌ی دکوراسیون از علایق و دغدغه‌های همیشگی شماست؟

اگر پاسخ شما به سوال‌های پرسیده شده، مثبت است. پس باید به شما گفت که می‌توانید وارد این حرفه‌ی جذاب و هیجان انگیز اما سخت شده و در آن موفق شوید.

ما در ادامه چند نکته را یادآوری می‌کنیم تا اطلاعات و دانش بهتری نسبت به این حرفه کسب کنید.

 طراحی داخلی ‌چیست؟

هنر چیدمان داخلی فضای ساختمان بر پایه‌ی سلامت روحی و زیبایی شناختی فرد یا افرادی که در آن زندگی و یا کار می‌کنند را طراحی داخلی می‌گویند.

هدف یک طراح ایجاد یک محیط آرام و کاربردی است. کاربران این فضا باید با توجه به راهکارهایی که یک طراح ایده می‌دهد، در محیطی راحت‌تر و زیباتر زندگی کنند.

دکوراسیون از واژه‌ی فرانسوی (dekorāsiyon) گرفته‌شده و در لغت‌نامه‌ی دهخدا به معنای تزیین‌کردن صحنه‌ی نمایش یا سینما و در لغت‌نامه‌ی معین به معنای تزیینات داخلی ساختمان معنا شده‌است. یک دکوراتور داخلی در کنار استعداد ذاتی باید در کارهای متعدد و متنوعی هم مهارت داشته‌باشد تا به‌عنوان یک فرد موفق در این حرفه شناخته‌گردد. اگر بخواهیم به‌صورت کلی ویژگی‌های یک طراح داخلی موفق را بگوییم، این ویژگی‌ها عبارت هستند از داشتن مهارت‌های فردی، تخصصی و مهارت‌های دانشگاهی

مهارت های فردی شامل چه چیزهایی می‌شود؟

  • خلاقیت

یک دکوراتور موفق نیاز به خلاقیت دارد تا بتواند عناصر موجود را در کنار یکدیگر به زیبایی قرار دهد. ایجاد هارمونی و همخوانی در تمامی بخش‌های فضا با انتخاب رنگ‌ها، پارچه‌ها، وسایل تزیینی و مبلمان از ویژگی‌های یک طراح دکوراسیون داخلی است. برای آشنایی بهتر کافی است تا به مقاله “خلاقیت در دکوراسیون داخلی منزل” در وبلاگ “سلام استادکار سر بزنید و با ایده‌های ساده و ارزان اما خلاق در زمینه دکوراسیون منزل آشنا شوید.

  • ارتباط موثر

هنر برقراری ارتباط موثر و مدوام با مشتری یکی دیگر از مهارت‌هایی است که یک طراح دکوراسیون داخلی به آن نیاز دارد.

زیرا یک دکوراتور حرفه‌ای، برای پیشبرد کارش و آگاهی از نیازها و نظرات مشتری باید جلسات متعددی با کارفرما برگزار کند.

او علاوه بر این باید بتواند پیشنهادهایی به کارفرما داده و برخی اوقات نظرات او را رد کرده و نپذیرد، پس داشتن مهارت ارتباط موثر نیز یکی از مهارت‌های توسعه‌ی فردی است که یک طراح دکوراسیون باید به آن تسلط کافی داشته‌باشد.

  • مهارت خوب گوش‌ دادن

از آنجا که در نهایت کارفرما یا مشتری قرار است از پروژه استفاده کند، پس باید به خواسته‌ها و نظراتشان به‌ خوبی گوش کرد و آن‌ها را تا آنجا که ممکن است، اجرا کرد.

  • انعطاف‌پذیر‌ بودن و داشتن تفکر انتقادی

طراح باید در تاریخ اتمام پروژه و تغییراتی که در خود پروژه بنا به خواسته‌ی کارفرما پیش می‌آید، انعطاف پذیر باشد و در عین حال نسبت به طرح و ایده‌ی خود تعصب نداشته باشد. آن چیزی که مهم است، خواسته و سلیقه‌ی مشتری است.

  • توانایی انجام کار گروهی

یک دکوراتیو کار و هنرش را در کنار ناظران و پیمانکاران مختلف انجام می‌دهد. شغل دکوراسیون داخلی نیاز به کار گروهی دارد.

بنابراین انعطاف‌پذیر‌ بودن و توانایی انجام کار گروهی از خصلت‌هایی است که قطعاً یک دکوراتور باید در آن مهارت داشته‌باشد.

مهارت‌های تخصصی شامل چه چیزهایی می‌شود؟

  • توانایی مدیریت پروژه

یک طراح دکوراسیون معمولاً پروژه‌های متعدد و مختلف داشته که باید به‌ صورت همزمان آن ها را به اجرا رسانده و تحویل دهد. انجام همزمان چند کار در کنار هم باعث سردرگمی افراد می‌گردد. آن چیزی که در این میان می‌تواند به طراح کمک کند، ذهنی متمرکز و نظم در کارهای اجرایی است.

بنابراین یک طراح دکوراسیون داخلی باید بسیار دقیق و ریزبین بوده و با ذهنی متمرکز و منظم به کنترل پروژه‌ها بپردازد.

  • وقت گذراندن با پیمانکاران و صاحبان مشاغل خرد در زمینه‌ی دکوراسیون 

یک دکوراتور موفق باید زمانی را در کنار پیمانکاران و نقاشان، نصابان کابینت‌ساز و حتی برق‌کاران اختصاص دهد و از آن‌ها کار اجرایی را یاد بگیرد.

با مشکلات و مسائل هر حرفه آشنایی کامل داشته‌باشد. این امر باعث شده تا تجربه‌های بیشتری کسب کند. وقتی از مراحل کاری که منجر به طراحی داخلی یک فضا می‌شود آگاهی بیشتری داشته‌باشد، علاوه بر کسب تجربه، با افراد مختلف ارتباطات بهتری پیدا کرده و برای پروژه‌های بعدی می‌تواند از روابطش استفاده کرده و یک تیم کاری مخصوص خود داشته‌باشد.

  • مدیریت بودجه و هزینه

یکی دیگر از وظایف یک طراح داخلی مدیریت هزینه‌های مختلف همچون هزینه‌ی دکوراسیون، هزینه‌ی افرادی که در کنار دکوراتور کار می‌کنند و… است. هر پروژه‌ای بودجه‌ای مشخص دارد، هیچ کارفرمایی دوست ندارد که پولش را بدون آگاهی و برنامه‌ریزی مصرف کرده و در حقیقت به‌ هدر دهد. مدیریت بودجه هم از نکات ضروری و واجب است که یک طراح دکوراسیون باید در آن مهارت داشته‌باشد.

  • توانایی نه گفتن

کارفرمایان به این علت طراحان دکوراسیون را استخدام می‌کنند که ایده‌ای در مورد دانش طراحی ندارند و حتی از قیمت اجناس هم اطلاعی ندارند. بنابراین این وظیفه‌ی طراح دکوراسیون داخلی است که کارفرمایان را از فاصله بین نیاز و خواسته‌هایشان آگاه کند. برای این کار باید اعتماد به نفس زیادی داشته باشد و راحت بتواند “نه” بگوید. قاطع و صادق بودن و البته مهربان بودن از مهارت‌هایی است که یک طراح داخلی باید اشراف کامل بر آن داشته‌باشد.

  • آگاهی از مشکلاتی که ممکن است در آینده رخ دهد

از آن جا که در این حرفه طراح با آدم‌های متعدد و متنوعی برخورد دارد، قطعاً مشکلات مختلف و اجتناب‌ناپذیری رخ خواهد داد. مطالعه در زمینه‌ی شخصیت‌های افراد به یک دکوراتور کمک می کند تا موفق‌تر و اصولی‌تر با مشکلاتی که در آینده رخ می‌دهد، برخورد کند.

مهارت‌های دانشگاهی شامل چه چیزهایی می‌شود؟

طراحی دکوراسیون داخلی یکی از رشته‌های بسیار پرطرفدار است که قدمت آن به اواخر قرن ۱۸ و اوایل قرن ۱۹ میلادی برمی‌گردد. این رشته همزمان با انقلاب صنعتی دچار تحولات بزرگ شده‌است. طراحی دکوراسیون داخلی یک رشته‌ی جذاب و پرطرفدار در داخل و خارج ایران است و افراد زیادی دوست دارند در این حرفه فعالیت کنند.

آن‌ها در کنار علاقه‌مندی، سوالات یا دغدغه‌های مختلفی هم در ذهنشان از این حرفه دارند، سوال‌هایی همچون :برای یادگیری طراحی دکورسیون داخلی باید چکار کرد و یا چگونه طراحی داخلی یاد بگیریم، راز موفق شدن در این حرفه چیست، درآمد شغل طراحی دکوراسیون داخلی چگونه است و…

باید این گونه پاسخ داد که برای ورود به این رشته‌ می‌توانید از طریق دبیرستان پس از گذراندن سال اول متوسطه وارد شاخه کاردانی شده و در رشته طراحی معماری داخلی تحصیل کنید و یا از طریق آموزشگاه‌های معتبری که این رشته را آموزش می‌دهند، اقدام نمایید.

نظر

  • هنوز نظری ندارید.
  • افزودن دیدگاه